Üdvözlet

Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
×

MEGOSZTÁS: FACEBOOK TWITTER GOOGLE
nov 04
Írta Admin | 04 nov : 05:17 | Hozzászólás: 0
aszot_nagy.JPG
 
Az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete (ASZÖT) által végzett monitoring eredménye alapján az NF Magyarország a 2015. évi felülvizsgálaton teljes mértékben megfelelt, az ASZÖT Etikai Bizottsága semminemű hibát nem talált, hiánypótlást nem kért. Szervezetünkön kívül további hat szervezet volt aki teljesen megfelelt.

Az Etikai Bizottság három szervezet ellen indított etikai eljárást, három szervezetnél találtak kisebb hibákat, akik hiánypótlási felszólítást kaptak.

Az ASZÖT két új szervezettel bővült.

nov 02
Írta Admin | 02 nov : 12:28 | Hozzászólás: 0
Halfélék

Különösen előnyös a rák megelőzésében és gyógyításában a halhúsok fogyasztása. Ízletes, nagyon könnyen elkészíthető halfélék például a lazac, a busa, a makréla, a heringfélék, tőkehalfajták, amelyeket szardíniaként is fogyaszthatunk, de ide sorolhatjuk a fogast is. A rákszeleteket tálalhatjuk tartármártással készült hideg salátával, a kagylókonzervet feljavíthatjuk például fokhagymás tartármártással.

Forrás: vital.hu

nov 01
Írta Admin | 01 nov : 12:27 | Hozzászólás: 0
Óvatosan a hússal!

Megelőzésként és gyógyításként célszerű volna csupán két-három havonta egy-két alkalommal fogyasztani olyan húsokat, mint a sertés, marha, borjú, pulyka- és csirkehús. Nem lehet eléggé hangsúlyozni: még ilyenkor is törekedni kell rá, hogy az állatok erősen mozgatott testrészeit együk (pl. nyak, fartő- és lábszárhús). Ezek izomanyagcsere-javító hatása ugyanis a jelentős kreatintartalom miatt nagyobb, mint az egyéb testtájakról származó húsé.Az előbbiek nem vonatkoznak például a vadhúsokra, a kecske, a juh- és a lóhúsra, valamint a lóhúskészítményekre, illetve olyan szárnyasok húsára, mint a liba, kacsa, amelyek sok szabad mozgásban élik le életüket.

Forrás:www.vital.hu

Ugrás az oldalra Első  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Utolsó

Hírkategóriák